oinbjuden gäst!

Publicerad 2013-04-24 15:54:50 i Allmänt,

Idag skulle min fina morbror fyllt 52 år, men cancern tog allt ifrån honom. den tog allt efter 9 års fajt. Den har även tagit min älskade morfar en månad innan min morbror 2011. Och 2012 var de min tur att fajtas imot den, men jag hade oddsen på min sida!
Jag trodde den hade gätt upp, att min omgivning hade fått stått ut nog. att nu måste den väl sluta härja runt om kring mig. Men vem säger att livet ska vara lätt? Förra veckan fick en av mina vänner denna oinbjudna gästen. fatta den inte att de inte ska vara där, att den kan dra! Går inte en minut utan att jag tänker på denna fatastika tjej och jag får en så stor klump i magen när jag bara tänker på allt hon komma behöva gå igenom. För fast hon inte fått samma cancer som mig så är de så många tankar och känslor som ändå är desamma. jag ber till gud att den satt sig på ett sånt ställe att de blir en lätt match, fast de inte finns en lätt match så önskar jag de över allt annat!
Jag hatar cancer, jag hatar allt ont den ställer till med!
 
 

PW + träningspass B

Publicerad 2013-04-10 14:22:56 i

Blev en PW och träningspass B idag eftersom jag ska iväg och träffa Ingrid på eftermiddag. Då jag inte kan följa med dom andra å springa. blir för lat när jag ska försöka springa på egen hand, måste ha någon som säger åt mig å kämpa ;)

Efter dagens PW så känns 8km långt borta att ta sig igenom om bara 1,5 månad. Men man kan inte göra något annat än sitt bästa, så bara att fortsätta att kämpa. Dock vet jag ju också att jg har inte heller tränat så tårarna sprutar och blodsmak i munnen under den här tiden, för jag vill träna så de är roligt och känna att jag inte ledsnar.

Var iväg på café station igår med ung cancer och de känns lika skönt som förra gången efteråt då man fått öppnat sitt hjärta och vågat pratat om sånt som tynger en.

Uppdatering!

Publicerad 2013-04-09 10:53:24 i Allmänt,

ja nu har den här bloggen stått stilla väldigt länge, mycke pågrund utav att jag har haft så mycke inom mig som inte går att förklara och inte heller finns att dela med.
Men nu blir de ett nytt försök för jag vet hur skönt de är att få skriva ifrån sig någonstans för min egen skull.
 
Blev iaf så att vi flyttade till Umeå och de går mycke bättre än vad jag hade trott. VI fick tag på en lägenhet uppe på Ålidhem. Vilket innerbär att jag åker igenom sjukhusområdet varje dag när jag ska till jobbet. Men de har blivit som en storts terampi. varje gång ser jag ju mig själv flintskallig och sitter i rullstolen. ( mycke för att den här tiden för ett år sedan gick jag inte mycke själv då de hade varit operation + cellgifter tätt inpå varandra. )
 
Men något som stärker en väldigt mycke är att jag nu har slagit mitt rekord och sprang 4 km igår!!!! kanske inte låter mycke i era öron, Men jag är nöjd med tanke på vad jag orkade för ett år sedan eller bara för 4 månader sen. Nu är jag alltså halvvägs till mitt första mål. För lite drykt ett år sedan när jag och stellan satt i bilen och kollade på när alla sprang källargottet, bestämde vi oss för att nästa år är de vi som kör de. mitt mål var alltså att ta mig igenom 8km slingan, springande eller gående jag ska iaf ta mig igenom de!
 
Praktiken går bättre och bättre iaf, fick fortsätta här på interflora vilket är sjukt kul. känner verkligen att jag hittat rätt syssla för mig. har också utökat med 2 timmar till per vecka så jag hoppas snart att jag kan utöka med en till arbetsdag per vecka.
 
Idag är jag ledig iaf, vilket är rätt trist i sig då jag varken känner någon här eller vet vart så mycke ligger. så får se hur jag ska pyssla ihop den här dagen, en promenad och ut till intersport i Edsboda hade jag tänk mig iaf. Ikväll är de dags för träff med ung Cancer också. Träffade dom första veckan då jag flyttade upp hit och de är så sjukt trevlig och roligt att sitta och få dela med sig och höra deras historier. Och vad dom känner och hanterar allt nu efteråt. Känner att de är väldigt givande att få prata med andra som har varit med om samma sak.
 
Nä på med träningskläderna och ut i finvädret var de ja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela