La-di-di-do

Publicerad 2011-09-27 14:09:52 i Allmänt,

Vart älgjakt för hela slanten i helgen, rätt kul att det är andra året irad jag följer med exakt samma helg.. Vart en väldigt lyckad helg, då de gick väldigt bra för både far och son Eriksson på älg fronten... jäkligt spännde måste jag säga att de va, kanske ska ta de här med jägarexamen på allvar snart?
Var iaf sjuk skönt och mysigt att följa med dit en helg.

Efter jag kommer hem idag ifrån jobbet åker vi iväg och skriver kontrakt för lägenheten vi tackade ja till i fredags. Kan inte förklara hur sjukt skönt de känns att vi äntligen ska få en "riktig" lägenhet. dock är de inte som tex denna (http://hemnet.sfd.se/BildLista/Default.aspx?objgid=OBJ28647_1125680194) men den var riktigt fräsh och nyrenoverad i alla rummen.

Nu ska jag försöka stå ut sista 30 min på jobbet innan jag dör av min ångest... förr ett helt år sedan strosade jag runt på barcelonas fantastiska gator och stränder och utforskade staden tillsammans med min lill Elle som jag saknar såå....

Perfekt dag!

Publicerad 2011-09-23 12:29:57 i Allmänt,

En väldigt hoppfull och glad Carolina sitter här må jag säga. Lön+lägenhetvisning+en hel helg i Offerdal väntas= perfekt fredag/helg Och på allt de så har jag ännu mer plus i kanten då de nu är bestämmt och bokat att den 3:de Oktober får jag komma in på rugginstitutet i sundsvall, blir sjukskriven från jobbet i en månad och får vara där och träna upp mig så jag förhoppningsvis klarar mer än en timme på jobbet utan att vika mig dubbel av smärta. efter den månaden stå de hårdträning på schemat för hela slanten.

Så om ett halv år är jag den nya pippi som är starkast ivärden och kan lyfta hästen med pappa på.

nu är det bara 5 timmar kvar till lägenhetvisning. LÄNGTAR!

varför se allt som ett problem istället för en möjlighet?

Publicerad 2011-09-10 00:34:02 i Allmänt,

En fråga som jag har ställt till mig själv många gånger förut, alltid vetat vad jag vill, men aldrig vetat hur jag ska hantera det.
varför se allt som ett problem istället för en möjlighet?

Så med detta vill jag säga till mig själv att från och med nu blir de bara positiva tankar för denna brud.

I have a dream, a fantasy. To help me through reality.

Publicerad 2011-09-09 15:47:25 i Allmänt,

Jag är så sjukt rädd att fasta i denna simpla och vardagliga värd jag lever i just nu. Snosa alldeles för länge på morgonen, åka iväg med bussen till jobbet kl.07.20, komma hem vid 17.15 då de är dags att fara och handla, laga mat, tvätta, städa, slappa framför tvn, träffa nå kompisar på mysigt häng.

Detta liv är alldeles för vardagligt för mig, just nu. Jag är bara 20 år och detta är inget liv jag vill börja med redan nu. Jag vill ut och se värden, uppleva äventyr, utmana mig själv. Vill inte att hela veckan ska vara inskriven på tidslaget vad som ska ske. jag vill leva för nuet och bara ta allt som de kommer få variation i min vardag.

Det är just därför jag sitter och kollar på en massa resor hela tiden. varje dag hittar jag en ny resa som lockar. Och jag vill gärna dela detta med mina vänner, men jag märker mer och mer att folk blir less och vill inte höra. Men ändå ska man sitta där så intresserad på vad alla andra gör och vill göra med sina liv.

Genom att kolla runt på resor och läsa och olika ställen, vet jag att resan jag väljer att göra komma bli så som jag vill ha den. men vem vet om ett halv år kanske jag har andra drömmar i livet och lägger denna på hyllan ett tag. men just i detta nu får detta mig att kunna kliva upp på morgonen och köra min dagsrutin.

Jag säger inte att jag inte gillar mitt liv som jag har de just nu. Visst jag gillar inte alls Östersund, bott här nu i 6 månader och jag kan faktiskt säga de att de är ingen stad för mig. De ända som får mig att vilja stanna här i några månader/ett år till är för att jag för engång skull bo nära mina kompisar hemifrån och de är här jag kan spara pengar och vet att jag komma ha så att jag kan fara och göra min resa när jag nu bestämmer mig för att göra den.

Så snälla låt mig få drömma, ni får gärna dela med er av era drömmar till mig, men varför får en själv bara suckar så fort man öppnar munnen?
Just nu är jag mest bara less och grinig hela tiden känns de som och detta får bli de ställa där jag tar ut de just nu. Så Stellan slipper höra på allt skit hela tiden...

Nä nu återstår bara 40 min av denna dag så tar jag helg sen. Åker hem till byn och träffa syrrorna då båda befinner sig på hemma plan!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela