when you dream there are no rules

Publicerad 2011-08-16 15:13:15 i Allmänt,

14:37Magdalena Larsson
Men då du kommer hit kommer jag ju ha lägenhet så då ha jag gjort skitgörat igen så kan du bara glida in i en snygg lägenhet
14:38Carolina Larsson
älskar att jag jämt få åka på räkmacka efter dig! :)
14:39Magdalena Larsson
det kommer vända ska du se! Snart har jag gjort mitt
Då ska dy bygga en sommarstuga som vi kan ha tillsammans (där jag bara kommer och går när jag vill å du ordnar allt). Vi ska åka på resor (där du bokar och betalar, jag bara åker med) Hästar vill jag ha sedan oxå så då får du fixa två stora hus nära varandra så vi kan ha ett stall som du sköpetr(jag kna bara rida)
Om jag får ungar tar du hand om dom när dom är sjuka, vill ha skjuts, jag ska på fest osv.
Min blivande man sover hos dig då han ha druckit, jag har tjejfester osv


Tror magda har missuppfattat några saker här? ;)

kloterVM

Publicerad 2011-08-13 20:26:00 i Allmänt,

Under Lördagen spelades kloter VM  på stadion i Hoo. 16 lag i fyra grupper tävlade om den åtråvärda   titeln. Efter ett rafflande gruppspel var det fyra lag som gjorde upp i semifinaler, där fyra lag från Stockholm och länet slogs om slutsegern. Stockholmarna drog dock det kortaste strået mot ett av de lokala lagen från Hammarstrand. I den andra semifinalen segrade det titelförsvarande laget H2O efter en hård kamp över lag Fem och en wonabees. Finalen var en hård kamp men efter trettio minuters kämpande stod lag Larsson och Jag som segrare och därmed som vinnare av den gyllene vandringspokalen.

Sköna dagar!

Publicerad 2011-08-11 14:00:12 i Allmänt,

Hade en sjukt skön dag igår. jobb 8-16.30 + 1h 40min buss. åkte till Maria och blev bjuden på mat. åkte sedan dirkt därifrån ut till Valla för att spela korpenmatch med grabbarna. Sjukt kul att spela igen nu efter sommaruppehållet. blev även en vinnst på 7-2.
Efter matchen blev de hem och på med varmare kläder och tog en kvällspromenad på 4.4km med min fina vän C1 för lite girltalk. avslutade kvällen med te, ansiktsmask och en varm skön dusch!
Fler av sånna dagar tack!

Nu har jag bara 2h och 20 min kvar av denna jobb dag + bussresan tillbaka till staden då tvätt och en kvällspromenad med C1 står på schemat.

Drömmar om en fantastisk värld

Publicerad 2011-08-04 18:00:03 i Allmänt,

Nu är jag på slutspurten på denna långa vecka(jobbar i morgon också men vanilga tider). riktigt skönt!

Jag börjar bli så här rastlös igen som jag har för vana att bli ibland. Jag vill hitta en reskompis nu som vill åka iväg och se värden med mig, uppleva alla äventyr och leva för dagen.
Jag vill åka och se alla häftiga djur i austalien, se Ö-värden i grekland, uppleva nattlivet och aktikturn igen i barcelona. Jag vill åka till thailand, malajsia, hawaii, se frihetsgudinan i new york och elfitonert i paris, vill se alla coola ställen i Hollewood. Jag vill hoppa fallskärm menads jag ser en fantastisk värd nedanför mig, vill lära mig surfa, hyra vespa och åka iväg på en spotantripp för att se saker man annars inte hade gjort på en "vanlig" semester, jag vill gå i regnskog se fantastiska gigantiska vattenfall, bergsklättra, Jag vill åka till italien och äta stora fräsha sallader och thailand för att äta guddomligt god wook.

ååå snälla ta mig till allt detta nu! Har hittat en resa jag är sug sugen på att hoppa på, men det är väldigt mycket pengar och en bestämd tid man är borta, ett schema man följer i 2 månder. men jag tror de skulle vara sjukt kul och absolut inget jag skulle ångra. men de jag helt att velat är att kunna åka som ja vill, ta dagen precis som den kommer... men just en sån spontan resa skulle jag inte våga göra själv, så det är där skon klämmer.

nä nu ska jag skrapa mina 2 trisslotter och hoppas på stor vinsten så jag kan göra allt jag vill göra!

........................ och vinsten blev 25 kr x2 så hoppet lever fortfarande ;)

En dans på rosor

Publicerad 2011-08-01 18:19:55 i Allmänt,

Måndag, och ännu en ny, lååång vecka framför mig. Denna vecka jobbar jag sent. till och med helt själv på teknik/spärrhävning... :( komma känna mig ensam utan alla kollegor som man kan fråga om hjälp av stup i kvarten, hehe.

Denna dag har verkligen känns lång då jag hoppade in och började jobba 08.10 och efetr de har allt bara strulat för mig, min dator skulle omintralleras efter jag har fått utbrott på den nu i en månads tid. Så medans skulle jag sätta mig vid en annan plats och jobba vid, provade två datorer men inget ville fungera som jag ville. så efter ungefär 1½ timme fick jag gå tillbaka till min plats där den här datorn fortsatte krångla oh ville tydligen inte istrallera windows 7..... aja vad gör man, inte min dag iaf..

I helgen blev de mycke skoj iaf. förfest spelet, fylla, älgwraps, dans, presedenttalet, grillat, mer fylla, såpbandy, ännu mer fylla och jag gifte mig, så här med så är jag den 15 i hela sverige (?) som heter Gisseldahl ;)

Detta förklarar yran rätt bra ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela