Morsdag

Publicerad 2011-05-30 23:08:36 i Bilder,

I söndags var de Morsdag då vi tog med oss mamma, farmor och mormor till Torpshammar på en herrgård och åt middag. Helt underbart vackert var det där och väldigt god mat. En väldigt fin dag blev det med dom som står närmast hjärtat! dock saknade vi såklart magda..

Underbara helg.

Publicerad 2011-05-22 17:09:36 i Allmänt,

Jag älskar den här känslan. känslan som kryper i kroppen, jag älskar att trivas och just nu trivs jag så sjukt mycke. Jag njuter för varje sekund i mitt liv just nu.
Helgen har tillbringtas på jobbet mestadels men har haft fin besök av, Sandström, Jennie och Nicke där hela tiden, spelat kloter, spelat kort, kollat på film. Dom kom även hit till Hoo i går på dan och grillade och hängde innan de var dags att åka på jobbet. Slutade inte fören 2 i natt men efter de följde nicke och sandström med hem på kvällsfika och snackade ända in på morgonkvisten då solen sken så fint över bergen och genom skogen.
Idag blir min slö dag, suttit ute i solen och mått gott, och åker in till stan ikväll. Sitter även och läser och drömmer om min båtluffing i de grekiska öarna... just i detta nuet lutar de mycke åt att de ska få bli min nästa resa, hade varit sjukt härligt. ingen som vill hänga med?

Palmcrantzs studentbal.

Publicerad 2011-05-21 14:23:31 i Bilder,

I torsdags blev jag bjuden av Niklas Henriksson på hans studentbal. Alla var så otroligt fina och det var en riktigt rolig kväll. Dansade, åt god mat och även träffade jag Beatrice som var riktigt längesen man träffade sist. Men kan då bara säga att man ångrade otroligt mycke att man själv inte tog studenten i Östersund istället, sjukt mycke roligare dom verkar ha än vad Sundsvall gör på sin student! men är riktigt glad att jag fick följa med niklas på hans balen :)

Vissa stunder kan det kännas ensamt

Publicerad 2011-05-14 19:52:21 i Allmänt,

Vad är de med mig?

Hela gymnasiet var jag en ensam varg, älskade att vara ensam. Att bara krypa ner under filten med en bra film, tända ljus och äta nå gott.. Ja jag älskade faktiskt att vara själv, var bäst på att hitta fina ursäkter till att slippa åka någonstans...

Nu idag, sedan jag åkte till barcelona och kom hem hatar jag att vara själv, mår sjukt dåligt och blir rastlös och vet inte alls vart jag ska ta vägen... just idag har jag haft en sån dag, haft värdens energi, myror i bena... jag verkligen hatar att vara själv.

måste hitta något att gör nu, aaaa, hatar helger nu för tiden, känns som att jag inte hinner göra något, för i min tanke är de hela tiden att allt tar för lång tid så jag hinner inte innan jag börjar jobba. men gaaah klara inte att vara själv, kul att just idag så är båda syrorna borta, mamma och pappa hos grannen och firar han och ingen jäkel verkar vilja hitta på nå.

Nä detta går inte, Musiken skruvas därför upp på max och jag dansar loss på köksgolvet medans jag ändå ska plocka undan maten.

For a while, if you don't mind, let me be myself

Publicerad 2011-05-12 20:26:31 i Allmänt,

Jag är verkligen skit kass på att skriva här, riktigt tråkigt faktiskt då de är riktigt kul att gå tillbaka och läsa och minas. Så vad har hänt nu på den senaste tiden då?

Få se här nu, Jag har sagt upp mig ifrån jobbet på posten och även slutar jag jobbet på ungdomsgården nu sista maj och jag sa även där ifrån att jag inte ville fortsätta till hösten. Så nu blir de alltså en ny omstart i mitt liv första juni då jag ska börja på fujitsu i stugund.
Detta känns alltså både bra och dåligt. Det känns verkligen skit tråkigt att lämna posten, de är första jobbet jag verkligen har trivs på, men jag kan inte klara mig på ett 50% jobb, måste ju vara vuxen jag med och förstå de.
Men ska ju självklart bli kul på nya jobbet, så de ser jag faktiskt framimot :)

Ja vad har hänt mer då? C1(stern) och C2(jag) tog en tripp till vemdalsskalet och forum i Lördags, vilket var en sjukt rolig dag/kväll/morgon! hade så fruktansvärt roligt. så nu taggar vi redan nu för höstforum!!!

Annars händer de inte mycke, jobbar för jämnan känns de som, tränar och springer runt på stan med mina fina vänner. i veckan har de ju varit ritkigt fint väder så i måndags blev de en heldag ute i solen vilket var riktigt skönt. så sommarn är väldigt efterlängtat nu iaf.

haha, nu när jag satt och kollade igenom gamla bilder sedan sommarn 2010 så måste jag bara lägga upp lite egobilder som elin tog på mig en dag då vi tog en cykeltur ner på stan, fikade på tant anki och fröken sara, och sedan lite myshäng nere vid vattnet.. de var iaf en sjukt härlig dag. dock har jag inte fått nå finabilder på snyggelin ifrån den dagen, måste be henne skicka lite :) å vad jag saknar min lilla fina underbara elin. men snaaaart kommer hon hem till mig, då ska jag aldrig släppa henne, saknar ju henne så förbannat mycke!


Morgonstund har guld i mun

Publicerad 2011-05-07 00:56:03 i Bilder,

Dock är det ju inte morgon ännu, men om man tänker lite framåt så vet jag att morgondagen kommer att ha guld i munn då jag och Sternis börjar våran tripp till Vemdalen och vårforum, komma bli asgrymt med afterskii då grekiskagudinnorna kommer visa vad de är bäst på(dansa, sjunga och festa såklart) och även fest hela natten och morgonen lång. :)

nu har jag just fikat efter att kommit hem efter att jobbat på ungedomsgården. så nu blir det att packa in sig i bilen och köra in till staden. bara något trött och ingen verkar heller vara vaken som kan hålla mig sällskap i luren....

Slänger upp några kort sedan helegn då mina charmtroll var här och hälsade på:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela