Port-a-cart

Publicerad 2012-10-31 15:04:13 i

Imorse tog dom bort porten, hade begärt sövning. Men de fans ingen tid på operationen för de på länge så dom bokade in mig på lokalbedövning istället. Var så sjukt jäkla rädd och de kändes inte alls okej att dom skulle skära och sy medans jag var fullt medveten, de sitter fortfarande kvar så mycke i huvudet sedan förra gången.

Men dom gav mig en lätt sövning som gjorde att jag inte var medveten om vad som hände, kom bara ihåg viss ord dom sa under tiden. Men huvudet var helt borta.

Så nu känns de jätte bra och jag är riktigt glad att jag fick som jag ville :)

Fick åka upp till gynmotagningen (mitt andra hem) medans jag vaknade upp. Men jag klarar verkligen inte av att vara där längre, lukten, minnena, allt sätter stopp. Så jag fick åka hem tidigare än tänkt. Vilket var skönt!

Efter jag kom hem bäddade jag ner mig nästan på en gång, gjorde lite lunch innan bara eftersom jag fastade i morse. Sen dess har jag legat här. Svider i såret och hatar lukten av plåstret och spriten dom gjorde rent med som bara gör att jag vill slita bort de. Men ska försöka låta bli ;)

Men nu är den iaf borta :)

Farväl Tingsgatan!

Publicerad 2012-10-27 13:18:47 i Allmänt,

Jaha, de var sista natten i lägenheten då. Idag flyttar vi ut de sista möblerna ifrån lägenheten och sedan har vi några dagar på oss att göra den skinande ren. Känns inte alls roligt att flytta härifrån. men de är bara en månad nu vi får bo i flyttkartonger sen får vi vår nya lägenhet. Och denna gång är de ett förstahandskontrakt, vilket är sjukt skönt! Och denna gång kanske vi får bo i  lägenheten lite längre. Denna lägenhet han vi ha precis ett år, men han aldrig göra den hemtrevlig då de bara tog 2 månader innan jag blev sjuk och när jag blev frisk igen så ringde dom och sa att dom skulle sälja den. Så ska bli skönt med första handskontrakt då vi själva får bestämma när vi vill flytta ut. 
 
Farväl Tingsgatan!

Lösenordskydda!

Publicerad 2012-10-26 15:36:21 i

Efter hela min resa började så har jag fått många fler besökare här, vilket är väldigt roligt men ändå riktigt skrämmande just för jag inte vet vilka ni alla är. Vilket har blivit att jag har blivit väldigt dålig på att skriva här när jag inte vet vad jag vågar skriva. Så nu har jag bestämt mig för att lösenordskydda min blogg. Så ni som vill fortsätta läsa får helt enkelt fråga efter lösenordet :)

Grekland, Thassos

Publicerad 2012-10-23 15:54:06 i Allmänt,

Den 26:e september tog jag och maria och begav oss till Grekland, närmare bestämt lilla ön Thassos. Eftersom ön bara var 10 mil runt om så han vi åka runt hela och se marmorstranden som var ett paradis, bergsby och kloster. Vi tog även en båttur en dag och tog oss en cykeltur till en marknad. Och självklart låg och sola vid stranden och poolen tills solen gick ner.
 
Hade iaf haft en sjukt bra semester med de bästaste sällskapet, men hade inte skadat med några dagar extra därborta ;)
 
 lite bilder på resan.
 

Blondi igen!

Publicerad 2012-10-06 13:21:11 i

Förra veckan blev de ett stopp i Sundsvall då de var dags att bli blondin igen! Kan inte ens förklara glädjen att få fixa med håret igen, de betyder ju så sjukt mycke för en, mycke mer än vad man tänkt på tidigare. Så att få sitta där i frisörstolen igen var riktigt kul men även väldigt nervöst. Men jag gillar resultatet. Mitt hår växte ju ut och blev mörkare än vad jag hade innan så de var skönt att få lite tillbaka av sin gamla stil, iaf hårfärgen. Och måste ju säga att jag börjar gilla de här korta håret mer nu när man kan göra lite frisyrer ;)

Innan Maria och jag gasade vidare mot la Stockholmo så gick vi ut och luncha med morbror och vickie (självklart var de hon som fixade håret på mig) på värdens goaste thai resturang :)

Blev även likis med morbror ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela