De är inte lätt alla gånger.

Publicerad 2012-07-20 01:06:32 i Min fajt mot cancern,

Allt har som kommit ikapp mig nu i efter hand, mina känslor svajar som en bergochdahl bana som just lagt i högsta växeln. Från en början kände jag bara att allt och alla va emot mig, att de bara är jag som drabbas. Efter ett tag försvann dom känslorna och jag kände bara tacksamhet. Jag tog vara på varje sekund, kände inga bekymmer (men i själva verket var jag bara en liten tjej som var rädd för stupet som var framför). Men dom bleknade lite dom med, iaf tacksamheten. Sen kändes allt som ettstort mörker och jag hade hela tiden gråten i halsen. Men detta börjar också blekna och där befinner jag mig nu. Lite mitt emellan alla känslor. känns inte som att jag orkar hålla alla mina tankar inom mig för de börjar bli för mycke. Och de märks väl på nätterna, i mina drömmar återupplever jag allt jag gått igenom och all rädsla jag har för olika saker. Men allt de här tar väll sin tid skulle jag tro. För när jag fick reda på att jag var Cancerfri betydde inte de att jag är frisk, för min kropp och psyke är långt därifrån. Fast att jag försöker hålla huvudet högt och försöka lossas som att de inte är någon fara. Så går jag fortfarande igenom en stor kris i mitt liv och jag lovar er de är inte lätt att hantera alla känslor jag har inom mig. Men jag försöker de gör jag. De gör jag verkligen. Nä måste försöka sova nu, klockan står på 8 imorgon för att hinna cykla bort till sjukhuset och ta prover. Min kropp svarar vist inte så bra på waranet så tills nu har jag fått fortsatt med fragminsprutorna varje dag, så håller tummarna att dom ser bättre ut imorgon och jag får sluta med dom. Men vågar inte hoppas på för mycke nu. men även de komma väl fixa sig i slutänden. Nä dags att släcka tvn och säga godnatt

ÄNTLIGEN!!

Publicerad 2012-07-11 15:41:30 i Min fajt mot cancern,

Efter att ha tagit en fragmin spruta varje dag i 120 dagar, är jag sjukt glad att de äntligen (förhoppningsvis) var den sista jag tog i dag!!!! Så nu blir min vardag ännu lättare framöver då jag har fått gått över till waran istället!! :):)

Jag förlorade mer än bara tid.

Publicerad 2012-07-03 23:22:06 i Min fajt mot cancern,

Igår var de dags för att spola porten och mäta AFP värdet (den som visar om jag har cancer) för första gången efter jag fick reda på att jag var cancerfri. Har varit sjukt nervös för att gå och kolla de just för att jag är så livrädd att hamna i samma situation igen. Ville verkligen inte behöva gå dit själv så är så sjukt glad och tacksam för att Jenniefer förljde med mig. Dock fick jag inte reda på värdet där då utan måste vänta en vecka. Så nervositeten fortsätter sitta i ett tag till då.
 
Ikväll tog jag och Stellan en lång skön promenad nere vid storsjön. måste ha blivit minst 4km. så de känns både i lår och vad redan. Men bra träning :)
 
Cancern tog inte bara tiden utav mig utan mycke mer och värdefullare.... Komma de någonsin bli som förut igen?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela