mañana mañana

Publicerad 2010-10-31 19:45:43 i Barcelona,

haft en sjukt härlig helg. och den ser ut att sluta lika skönt som en började. Jag trvis verkligen här i Barcelona mer och mer för varje dag som går.
igår hade jag och elin mysdag med shopping, fika och sedan åkte vi till våra fina kompisar där de vart massa prat, skön musik och sedan ut gång nere på bargatan.

idag har de bara fortsatt varit mys med promenad och lagat go mat och bara legat på soffan och lyssnat på skön musik! ibland är ju de här de bästa som finns. att bara få känna lugnet och slappna av lite.

trivs.

Publicerad 2010-10-23 03:11:12 i Barcelona,

fin middag på en mysig liten grend i Born, trevligt sällskap, lite bar häng..... ja en riktigt härlig fredagkväll i Barcelona. Nu blir de sova för att ladda för en shotrunda i morgon ;)

de är just så här jag vill ha de. hakuna matata!

Kaos

Publicerad 2010-10-17 00:21:16 i Allmänt,

I mitt huvud nu är de kaos. allt är snett å vint och upp å ner. och jag vet varken ut eller in.

när katten inte är hemma dansar råttorna på bordet...

här sitter jag och må gott.

Publicerad 2010-10-05 17:18:26 i Allmänt,

är less på att vara förskyld nu, men ska ändå ta mig en skön promenad ute i solen hade jag tänkt mig, känns ju bara som att man är mer förskyld om man sitter här inne och deppar.

iaf så känns allt bättre nu än vad de gjorde dom första dagarna jag var här, så nu kan jag äntligen säga att jag trivs och verkligen mena de. efter att ha bearbetet alla tankar och fått ställt om mig lite så känns allt prima och allt börjar kännas som en dans igen. så nu är jag glad :)

har änu inte köpt mig någon kamera men ska försöka ta mig ner mot själva city i morgon och kanske förhoppningsvis hitta mig en liten billig kamera som kan följa med vart jag än går. Men tills dess så snor jag två strandbilder av elin. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela