KUL

Publicerad 2012-12-13 01:14:05 i Min fajt mot cancern,

Kul att på sex and the city just ikväll handlar om när samantha var hos doktorn och dom hittade en knöl som förmodligen BARA VAR EN SYSTA... Meeeen som visade sig vara cancer!

Varför just visa ett sånt här avsnitt ikväll....................

Spänd, orolig och nervös tjej

Publicerad 2012-12-13 00:52:58 i Min fajt mot cancern,

...... Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva.... Mina tankar snurrar och jag vet varken bu eller bä. Förra veckan var jag och tog AFP värdet, i morgon ska jag träffa doktor de flon för att göra en efterkontroll och få svar på värdet.

De sista veckorna har varit riktigt jobbiga, saker har på mint, datum och snön har påmint, allt har påmint... Vilket har blivit att min kropp spelar mig ett skvatt. Symtom jag hade för ett år sedan har jag även haft nu vilket gör att jag går och är orolig för jämnan, men jag VET att de måste vara min kropp och hjärna som bara åter upplever vissa saker.

Så får se om jag får grepp om alla tankar så jag får lite sömn inatt...

Ett år sedan...

Publicerad 2012-12-05 11:13:43 i Min fajt mot cancern,

Idag är de ett år sedan jag fick första magsmärtorna, mins att den morgonen var vi hemma i hoo och mamma hade bakat te kakor. Men inte ens sensommar jag älskar kunde jag få i mig, låg på soffan i fosterställning hela dagen med smärtor jag inte kan koppla till att jag hade haft tidigare.... Efter den dagen fortsatte de bara och blev värre och värre...

Känns sjukt att de redan gått ett helt år, för på ett sätt så känns de som att de var igår, men på ett sätt så känns de för hundra år sedan och att jag alltid levt med detta.

Men med dagen i ära så ska jag till mitt älsklingsställe.. Sjukhuset... Dags att ta AFP värdet. Och nästa vecka på lucia får jag veta på de och även göra en kontroll. Kan säga att jag är sjukt nervös och kroppen spelar ett skvatt hela tiden.

Nä dags att tvinga kroppen att flytta sig ifrån sängen så jag kommer iväg någon gång..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela