Just nu är de bara en sak hela mitt liv kretsar runt - Cancer.

Publicerad 2012-01-23 11:54:23 i Min fajt mot cancern,

Min vistelse i Umeå gick bra, första dagarna hände det inte mycke, apparater som gick sönder, undersökningar som inte kunde göras och dom kunde inte säga exakt vad jag hade för något. Men på onsdagen kunde dom ge mig beskedet att jag har Gulesäcks tumör/yolk sac tumor. Detta är en väldigt ovanlig cancer då bara 2% av alla som har äggstockscancer får det här. Det är en elakartad cancer men de är väldigt bra odds på att dom kan bota mig helt i från den här sjukdommen. Vilket gjorde att vi alla, framför allt jag själv kunde pusta ut en gnutta och få tillbaka viljestyrkan.

Jag vet att vem som helst kan läsa de här, men jag vill slippa alla missförstond, alla som ska spekullera runt saker och ting. för vet ni, jag bryr mig inte ett skit hur andra har mått, vad andra har haft för något. Det här är min fajt, min egena verklighet.

Det ända jag och min familj vill när jag får vara hemma är att leva som vanligt. Slippa tänka på sjukdommen för ett ögonblick. För hur eländigt de ännu känns så vill jag göra saker som gör mig glad. för de är den glädjen som ger mig styrka sedan när jag kommer till Umeå och de är den styrkan som gör att jag en dag blir friskförklarad,

Framtiden är ett oskrivet kapitel

Publicerad 2012-01-11 12:55:36 i Min fajt mot cancern,

Att allt kan förändras helt över bara några minuter, är helt ofattbart men de är just de som hänt. Hela livet vändes upp å ner och just nu sitter jag i en sitts jag aldrig trodde jag skulle sitta i, iaf inte på dom närmsta 40 åren.

Men detta komma bli bra, Har värdens bästa vänner, familj och släckt vid min sida. Och framför allt har jag underbaraste Stellan och Magda vid min sida hela tiden.
Vi är nu i trygga händer och behandling ska börja i morgon, är skit nervös vad som komma skall men just nu är de bara att vänta och se.
Tiden tills nu har jag varit i en bubbla, inte förstått vad som har skett, men nu har snart alla pusselbitar fallit hos mig med. Tiden från och med nu och ett bra tag framöver gäller de att ta hand om mig själv i första hand, så till er få själar som läser så får ni ursäkta om jag kanske inte finns där för er till 100%. För i denna stund går all min energi till mig själv.
Ja framtiden är verkligen ett oskrivet kapitel och de är bara den som kan besvara alla frågor. Men till dess ska jag Umgås med mina närmsta och må så gott jag kan.

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela