Här finns så mycket vackert som jag inte kan se..

Publicerad 2011-01-16 17:48:54 i Allmänt,

Nu har jag verkligen insätt hur tråkigt det är här på hammarn när alla kompisar beger sig in mot östersund för en jobbvecka. Visst har jag insätt förr hur de är när alla åker ifrån mig (eftersom jag aldrig bott på samma ort som min "gamlavänner" på nästan 4 år) men då har ju även jag också förflyttat mig vidare till en annan ort där jag har mina andra vänner. men nu är man här i lilla hoobyn där de bara är jag, mitt loft och min film...........

Denna vecka hoppas jag iaf att jag har rätt mycke att göra på jobbet... de värsta jag vet är att känna att jag inte gör någon nytta, då jobbar jag häldre arslet av mig på ett skitgöra än att gå runt och bara låta tiden slinka förbi. Så denna vecka vill jag ha jobb, jobb jobb, och även att anki ska börja jobba så jag får börja besöka henne på morgona med ett rejält träningspass.

kanske ska ta och övertala mig själv att inte känna att allt är meningslöst här utan en period i livet då jag kan varva ner och komma på vad jag vill göra i livet...... eller nä lät för tråkigt. något annat får de bli att försöka tänka på så jag står ut att vara här.

bra dag!

Publicerad 2011-01-06 21:35:38 i Allmänt,

Idag drog jag med mig grabbarna på en skotertur.. blev bort mot kälarne i total snöstorm och genom blöta sjöar. men sjukt mysigt med grillning (om man tar bort all rök man fick i ögona) En ritigt bra dag blev det iaf, men skapligt mör i kroppen nu efteråt. men de ska ju kännas också att man kört över 8 mil så ;)

sitter nu och tänker över mitt liv, funderar vad som komma skall, vilka äventyr som ska komma här näst. men just nu känns de riktigt vindstilla på den fronten, har några små planer, men något sätter imot att jag inte ska hoppa på skepet. men de är inte lätt att veta om man ska följa med magkänslan alla gånger. sist jag gick imot den blev de ju jäkligt bra? just nu vill jag sopa bort alla planer, dra till barcelona och fortsätta leva livet precis som jag slutade det.

nä usch de här blir man ju bara snurrig i huvvet av, nä en lång skön dusch och film på mitt lilla loft låter fullkomligt strålande :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela