Barcelona-ona-ona

Publicerad 2010-09-26 23:07:11 i Allmänt,

hur ska man förklara hur de känns att vara här då? förvirrande och en konstig känsla i kroppen men ändå väldigt najs.... ja ungefär så.
kan faktiskt erkänna att de var en gnutta svårare att flytta hit än vad jag hade trott att de skulle bli. men hoppas på att de bara är för att allt känns så nytt här?

men nu efter vi har gått runt och kollat runt områderna här så börjar man faktiskt hitta lite vart man håller hus. har även varit och kollat på Camp nou... om jag inte får med mig någon som vill se en hemma match där, så går jag själv. för de är klart som korvspat att jag ska se minst en match. skiter i om jag blir pank efter de.

nu längtar jag bara tills vi ska få våran lägenhet och börja jobba så man får in vardagen lite.. måste ju börja ställa om sig nu, eftersom dom varkligen inte äter då vi gör de osv. så nu är man helt slut efter en hel dags promenad runt massa gator här i barcelona. så tror de blir till att krypa ner och krama kudden så man är pigg till första jobbardagen i morgon!

Butterflies in your stomach

Publicerad 2010-09-24 01:40:10 i Allmänt,

min mage pirrar, sån där konstig, spänd känsla som när man var liten och skulle gå å lägga sig dan innan julafton. men de är väl de man säger: den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge.

sista natten jag ligger uppe på loftet och myser i tjocktröja under fällen och lyssnar på musik och bara känner lugnet här hemma i hoo. De känns faktiskt riktigt konstigt eftersom jag inte evt alls när jag komma lägga mig här igen, kan ju vara allt ifrån en vecka till flera månader?

men de som har varit svårast av allt är ju att säga hejdå till alla. varje gång får man den där klumpen i halsen som känns växa mer och mer för varje gång och blir allt svårare att svälja. kan ju bara vänta tills jag står där och bölar som en barnrumpa och de kan jag nästan slå vad om att de komma bli för eller senare....

Allt komma vara så annorlunda, nytt land, nytt språk, nytt folk, nytt jobb, nytt sätt att leva. Ja allt kommer att vara helt nytt men jag tror nästan att de är de jag behöver. behöver få komma bort ett tag och få se slutet på tunneln. efter alla uppförsbackar med motvind kanske de här är där de börjar bli rakare igen så vinden försvinner ett tag och får ny riktning?

ja vem vet vad som komma skall. de ända jag vet är att livet har mer att bju på än de jag upplevt.

finbesök

Publicerad 2010-09-21 10:42:38 i Bilder,

iförrgår när vi svängde upp på gården efter att ha kommit hem ifrån skogen så fick vi syn på 4 getter på gården? ja nog fick man sig en liten chock eftersom grannen tidigare hade sakt att han hade sätt dom på passet men de var som ingen som trodde han riktigt, men där fick vi svaret direkt serverat. Så där stod vi med fyra getter på gården som stank nå sjukt illa. men en rolig syn fick man iaf. Så nu har vi fyra getter runt byn som ingen verkar äga eller sakna..

morgonstund har guld i mun

Publicerad 2010-09-20 12:39:13 i Bilder,

Jag kommer inte ens ihåg när jag följde med ut och jagade sist.. måste nästan ha varit 11... eller kanske till och med yngre. Men nu tog jag mig i kragen och följde med stellan ut i de vackra skogarna i hoo. Men nog erkänner jag att de var riktigt trevligt och väldigt skönt att sitta och filosofera ute i skogen på ett hygge.
Pappa satt passet bredvid på morgonen och fick den turen att skjuta en fjoling. så fick mig en smaskig syn redan ifrån morgonen när han och stellan tog ut ett å annat ur älgen innan den skulle till slakteriet.. men nog är de alltid roligare när de händer något och de var faktiskt riktigt intressant.. haha hemsk man är :pTummen upp!

Publicerad 2010-09-16 11:32:11 i Bilder,

ja men dåså. Har fixat cam med mikk nu, så jag kan skypa med mina små vänner när jag är i barcelona! :D9 dagar+9timmar+58 min= 13558 min

Publicerad 2010-09-15 10:26:39 i Allmänt,

Alltså vad är de med mig egentligen, jag är helt spidad, räknar ned dagarna till och med timmarna och minuterna!! de är inte nyttigt för fem öre skulle jag gissa på, för jag blir så jäkla uppihejsan så de finns inte, tror jag snart klättrar på väggarna och girinar och skrattar om vart annat. är de de man brukar kalla för resefeber eller vad är de egentligen? tänkte ju egentligen fara hem idag, men Carolina är ju jämnt så duktig på att skjuta fram allt hela tiden. så måste stanna idag för att verkligen städa undan här i lägenheten. började på ig¨r med garderoben. men de tog lixom stopp när jag upptäckte vilken blåst blondin jag faktiskt kan vara ibland... jag menar, hur svårt ska de va att vika ihop en simpel jävla flyttkartång?? framför allt när den kommer ifrån ikea, när dörjade dom göra kompicera grejjer som man inte förstår sig på??

äh, må ju snart gå coh försöka bråka med de där igen, för inte t'nker jag stå där och skämas och fråga farsgubben inte. finns ingen chans för de. må ju ha lite stålthet kvar ;)

Nu har jag iaf hittat min älsklingslägenhet! den ligger i Gracia, alltså mitt i Barcelona och den är ju helt underbar. stor rymlig, och till och med under våran budjettgrens som vi trodde vi skulle få gå som lägst till!! men så klart finns de en sak som sätter stopp.... den är inte ledig fören sista oktober. alltså måste vi hitta en annan lägenhet tills dess. men vi har sökt på denna iaf! för den här är bara MIN!!! :)Saknar

Publicerad 2010-09-12 20:11:18 i Allmänt,

Nästan just kommit hem efter att ha varit och kollat på Emil och Sebbes fotbollsmatch. När jag satt och kollade var de ända jag kände var den där saknaden efter att få spela själv, att få känna den där glädjen ilaget som man ser ute på planen. att få göra något man verkligen tycker är roligt, tro de eller ej men de är faktiskt mycke mer än att bara springa efter en boll.

De jag ångrar är att jag inte höll i och tränade med killarna ett år till, inte spela match men bara träna och sedan börjat i ett lag här i sundsvall på engång. hade varit så grymt kul. då kanske jag inte heller hade haft dom här problemen i rygg, nacke och knäna?

Men alltid finns de jämnt ett "tänk om" men för de är de väldigt synd att man inte tog den chansen. för jag saknar att inte ha ett intresse längre. jag vill hålla på med någon sport, men de känns försent att ta upp fotbollen igen.....
och framförallt känns de försent att göra något åt saknen nu när jag inte vet hur länge jag blir i barcelona..

men nu ska jag mysa ner mig i soffan i min ensamhet med tända ljus, nötter och ett stort glas mjölk och kolla på ensam mamma söker och mamma mia.

längtan är stoor

Publicerad 2010-09-10 18:33:33 i Allmänt,

Alltså denna känsla är helt obeskrivlig, kan verkligen inte fatta de. De är bara två veckor tills jag och elin drar till Barcelona på obestämd tid!! helt sinnessjukt. komma blir awesome!!

kloterspel i hoobyn.

Publicerad 2010-09-03 11:27:58 i Bilder,

Detta är typiskt en sommarkväll i byn. Det är just då man verkligen njuter av att vara hemma i skogen och kan ta de lugnt. fast att matcherna inte brukar vara de lugnaste. ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela