Jul ledigt..

Publicerad 2011-12-28 02:50:26 i Allmänt,

Över en hel vecka har gått med en massa verk och rastlöshet. Sjukskriven är något jag verkligen inte uppskattar. Visst jag fick julledigt, men hade varit betydligt roligare om man hade kunnat rört sig som en normal människa och inte som en invalidos. Har iaf fått slutat med sprutorna nu och har även trappat ned på smärtstillande. så snart mina vänner ska jag få åka på min fina leksak som står här utanför och väntar otåligt på mig. Det är ju så roligt att samma dag jag får hem skotern blir man även inlaggd på akuten för operation.
Det känns verkligen som att man trabbas utav all olycka som finns, men efter regn kommer solsken och även denna gång har jag något roligt att längta till som läker en stor del utav mitt sår. Fick en Skoterweekend i julklapp av min alldeles egena lilla rödtott. sjukt underbart och mysigt. :)

Är less att bara sitta inne nu och inte ha något att göra, så idag ska jag och Stellan bjuda familjen på mat, så ska bara vänta på att han kommer hit så ska man börja kocka ihop något vettigt att bju på.. :)

Tredje advents helgen.

Publicerad 2011-12-12 10:51:29 i Allmänt,

Helgens planer var ifrån börja, Sundsvall,  träffa tjejerna och Veronica Maggio. men biljetterna var slutsålda och jag tappade då lusten. Blev istället en lugn och mysig helg i staden. Julklappsshopping på lördagen, och de flesta julklapparna är nu klara.. blev även lite julklappar till mig själv hähä. påkvällen gjorde vi gomat och sedan ner till Pause och fika med underbara vänner. Ronny och Ragge fick sedan avsluta våran dag. 

Igår vaknade både jag och Stellan med ett leede på läpparna, gjorde oss iordning och åt frukos, hoppade in i bilen och gasade bort till offerdal för att provköra våra skotrar. Kan ju iaf säga att vi båda var som ett barn på julafton. Nu villl jag ha mycke snö i skogen och frysna sköer, fint väder och ledighet!

Paint målning!

Publicerad 2011-12-05 16:21:21 i Allmänt,

Eftersom vi har så otroligt mycke att göra på jobbet idag. Så skulle vi måla oss själva i tomte luva och hela köret i paint.
äre inte likt så säg? ;)

Underbara ungen!

Publicerad 2011-12-04 12:49:52 i Bilder,

Vare hemma i byn ihelgen. tänk om man kunde få träffa denna underbara människa mer än på helgerna. finns ingen man kan sakna så mycke som henne! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela