Galet nöjd tjej

Publicerad 2013-05-18 01:21:31 i

Efter jobbet idag var jag iväg och hälsade på min kompis på sjukhuset. Så roligt att träffa henne och kan säga att de var glada nyheter hon kom med. dom hade kunnat opererat bort hela tumören, Så nu får hon vänta 1,5 vecka för att se vad dom säger om hon måste ha någon behandling eller inte! Men de va sjukt skönt att få höra de glädjande beskedet.

Måste bara lägga upp mitt fina resultat efter gårdagens springrunda (i torsdags). 8km kändes verkligen långt borta så kunde faktiskt klappa mig själv på axeln efter att ha sprungit hela 8.3km!!
Visst komma de bli annorlunda att springa kälagottet eftersom de blir mer backar och terräng. Men man ska alltid vara positiv och ha rimliga mål. Och mitt var att ta mig igenom de på bästa sätt som möjligt. (Vet att jag tjatar om de men de är som en peppning för mig, att inte ge upp utan komma ihåg varför jag gör de här).

Inte alls redo..

Publicerad 2013-05-15 23:50:37 i

Nu är vi inne i mitten av maj, 4 dagar kvar till kälagottet och jag känner mig inte alls redo! Hade gärna haft några veckor kvar..

Men positivt tänkande nu, för ett år sedan kunde jag precis gå runt byn (är ca 700m) och då tog de 20 min också. Haha. Så framåt går de iaf.

Idag var jag ledig så blev en PW mitt på dan och senare cyklade jag och Stellan bort till Nydalasjön för en springtur blev 4.5 km på 29 min! Är faktiskt nöjd. Men jag är ändå långt ifrån 8km känns de som. Imorgon ska vi försöka ta en lite längre runda för att känna efter hur långt man egentligen klarar av.

Synd bara att vi aldrig kom iväg och sprang kälagottslingan när vi var hemma nu sist, för dom säger att de är mycke tyngre och svårare att springa där. Så känner mig inte alls lika pepp som jag gjort tidigare! Men jag ska ta mig igenom de här för eller senare! Detta var ändå första "moroten" att verkligen träna upp kroppen när jag verkligen stod på noll!

Nä sova kanske så man orkar cykla iväg på praktiken i morgon och ladda för ännu en springtur!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela