Oh breathe, just breathe.

Publicerad 2011-03-25 00:11:41 i Allmänt,

Ja vad säger man, tjugo hela år... känns som vanligt, en gnutta åldersnojja. Kan inte påstå att de känns som att jag fyller år, har igentligen ingen lust att fira de alls, men på lördag ska jag försöka vända mitt humör, firra detta med mina finaste och hoppas på en kanon kväll.. har ändå haft en jätte mysig dag med familjen, blev bjuden på hov av mamma och pappa på lunchen, mysfika när vi kom hit till hoo, fick ett väldigt fint bidrag till min resa jag ska göra till våren och en dags spa av systrami..

I morgon beger jag och familjen oss till ånge för att ta farväl av min älskade morbror. de känns tungt. har gruvat mig inför de här länge nu, vet inte alls hur man hanterar sånna här situationer, vet inte hur jag ens ska hantera hela situationen över huvudtaget, hänt alldeles för mycke de senaste året...

slänger upp lite bilder iaf sedan helgen då jag och Stern tog en heldag med skotrarna och mådde gott i finvädret på bollsjön och uppe vid hammarstrandsskylten :)

This time, this place

Publicerad 2011-03-19 18:34:07 i Allmänt,

Vårkänslorna börjar verkligen kika fram, hela veckan har de varit riktigt fint väder och helgen verkar även också den fortsätta vara lika fin. Så dagen började med grillning och mys med Stern, Stellan och Nicke.

Nu sista veckan har de hänt mycke, jag har provjobbat på posten i östersund och fått jobb där fram till sista maj, överlycklig. Så nu har jag börjat flyttat in till östersund för första gången i mitt liv och de känns helt underbart roligt. äntligen får jag bo nära mina fina vänner.

I morgon bitti klockan 6 på morgon var de tänkt att jag skulle börja min resa till mitt älskade Barcelona för att hälsa på i 11 dagar, men efter allt som hänt nu sista tiden bestämde jag mig för att hoppa över denna resa, jag får helt enkelt göra den när de blir ett bättre tillfälle fast att jag hade sätt framimot att gå runt på mina fina gator, fina stranden och träffa alla underbara där nere. men som sagt så får de bli när de passar bättre...

Ja fast att livet inte blir som planerat så är de bara att göra de bästa utav situationen. och det är precis de jag ska göra just nu.. Leva för att varje dag ska bli ett härligt minne.

Underbar vinterdag!

Publicerad 2011-03-13 13:24:47 i Bilder,

Med pappa på släden drog vi upp till bollsjön med skotern där Stellan och Nicke var.
Solen sken, varmchokladen var god och sällskapet var riktigt bra.

sov gott♥

Publicerad 2011-03-08 00:46:12 i Allmänt,

Hur kan allt gå så fruktansvärt bra medans så sjukt mycke hemskt händer hela tiden? jag förstår inte hur livet kan va så hård, så orättvis och full med smärta.
Jag kommer för alltid komma ihåg dig som den roliga och alltid spred så mycke glädje. Du var tinntinn och du hade din milou. ja allt var som de skulle vara, så jag ser inte den här meningen alla påstår. jag kommer aldrig glöma sista kramen jag fick av dig, när du sträckte fram armarna, och kramde mig så hårt medans du hade de stora lättnade leendet.. Du kommer föralltid finnas i mitt minne älskade morbror♥

Nu ska jag samla mina tankar, vänta på att mamma ska komma hem och sedan bege mig in mot Östersund senare ikväll.

NOS VEMOS BARCELONA

Publicerad 2011-03-02 23:39:06 i Allmänt,

"NOS VEMOS BARCELONA" - jag håller de jag lovat!! så den 20:de mars 19.05 sätter jag återigen mina fötter i mina drömarsstad men denna gång får jag skaffa mig ett par nya convers jag kan träda in i landet med eftersom mina förra blev kvar där sist. hehe.

Fick även en väldigt bra förfrågan idag, får reda på i morgon exakt hur de blir, men de ser väldigt lovande ut! :)

har även också kommit igång lite med min träning nu, och jag känner mig otroligt peppad och motiverad denna gång, så i morgon väntas återigen ett träningspass hos sjukgymnasten redan 08.00 på morgonen. sedan bär de av till Östersund och mina fina vänner... då jag äntligen ska få klippa bort lite av mina slitna toppar. sedan väntar änu en helg med jobb och kanske(förhoppningsvis) en ledarkurs på lördan.

ja äntligen börjar jag få tillbaka leendet på mina läppar och jag har äntligen något att längta efter! Det känns bra nu, väldigt bra faktiskt:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela