År tvåtudentio

Publicerad 2010-12-30 23:49:33 i Allmänt,

Under detta år har det hänt så sjukt mycket. både väldigt hemska och lesna saker, men också väldigt glada och underbara saker.

Detta år har verkligen testat mitt psyke väldigt mycket, men jag har växt så enormt som person och jag har lärt mig sjukt mycke saker.

Men min största förlust var när Lindholm gick bort. hela värden kändes rasa samman och allt kändes meningslöst.

Men fast han inte var med oss längre fortsatte tiden gå, jag tog klivet ur mitt skal och bosatte mig i barcelona, la spania för ett tag. och verkligen satte mig på mitt störta test någonsin. men är väldigt stolt att jag kan säga att jag lyckades bra.

ja detta var de stora delarna vad som hände i mitt liv under det här året. men två personer jag vill tacka så oerhört micket till är Elle och kate. utan er hade inte det här året blivit så bra de verkligen blev!

It's like a dream to me

Publicerad 2010-12-29 23:31:53 i Allmänt,

Julen bjöd på en väldig mysig dag med god mat, värdens bästa familj och jätte fina julklappar, blandannat en resa till egyptien, dock blev de ett läkarbesök och var sängliggande halva dagen.

Mellandagarna nu har jag vart som en jojjo mellan, sundsvall, hammarn och östersund. var in och träffade min efterlängtade Linn som var riktigt många månader sedan jag träffade sist. Hade även en toppen dag inne i jämtlands storstad idag med lilla syster.

Imorgon bitti blir de sundsvall igen för att ta bort allt i min lägenhet + att stanna kvar och fira nyår med mina älskade vänner. ska även krama hejdå till min elle pelle på lördag som åker tillbaka till BCN utan mig:( fy satan vad jag komma sakna den tjejen!

Men nu har jag iaf kommit på en liten plan om hur jag ska göra upp mitt liv så jag kommer på banan igen, och de komma bli bra till slut det vet jag, på ett eller annat sätt. för jag vet vad jag vill. och jag ska se till att de blir så också!

Något som saknas och det är du!

Publicerad 2010-12-13 23:23:58 i Allmänt,

Jag hatar att jag saknar dig... jag hatar hela situationen som har hänt för jag saknar att ha dig vid min sida. Du var min bästa vän, den jag kunde berätta allt för men jag hatar att jag inte kan lita på dig längre. Jag kan längre inte ens kolla på dig utan att känna mig besviken!
Varje dag önskar jag att de var som förut igen. Jag vill bara krypa upp i din famn berätta allt jag har innom mig, men de går inte. jag kan inte. jag hatar att jag saknar dig så förbannat mycke!!

carpe diem!

Publicerad 2010-12-13 00:22:28 i Barcelona,

Den här resan har gett mig så mycke mer än ett stort äventyr. Jag har även lärt känna mig själv bättre, fast att man kan känna att man ibland springer ifrån en själv, så måste man ju även acceptera att man bli annorlunda och att man förändrar både åsikter och känslor med tiden.

Det har inte bara varit en dans på rosor utan det har även varit en väldigt jobbig period, kan nog ha varit ungefär där runt exakt en månad jag verkligen börja känna den där lyckan att vara i Barcelona.
Efter det att jag fick byta team och lära känna nya människor, se nya ställen, så förändrades min syn på barcelona väldigt mycke. jag verkligen älskar barcelona idag och jag tänker aldrig säga att jag aldrig komma åka tillbaka. För det vet jag att jag komma göra, dock inte när. men jag komma...

Den sista veckan var den bästa på min resa helt klart, Jag hängde med sjukt sköna människor och levde livet som aldrig förr. då kan jag säga att jag levde på rosa moln utan bekymmer.

tycker de är så synd att jag inte hade en kamera så jag kunde fånga alla stunder. Men får försöka ragga åt mig bilder ifrån alla andra så jag kan göra ett album jag med:)

Men denna resa ångrar jag inte en sikund på att jag åkte på. Jag har fått minnen för livet och ja, den var fullkomligt strålande helt enkelt!

Dom sista dagarna.

Publicerad 2010-12-10 02:08:38 i Barcelona,

Mina sista dagar här i Barcelona har va rit dom bästa dagarna på hela min resa. jag har njutit till fullo och bara mått så gott man bara kan göra. och eftersom jag vill komma ihåg dom här dagarna och kunna gå tillbaka och läsa och känna den där känslan igen så skriver jag helt enkelt ned dom helt upp och ned. Detta är alltså helt och hållet för min egena del eftersom jag vill minnas dom exakt.

Tisdags, värmen hittade tillbaka hit till barcelona då de blev upp till 19 grader varm som gjorde att amn gick runt i kortärmat och modde gott, gick en promenad nere vid stranden innan jag träffade amelia och gick iväg och fikade, skrattade och en massa prat. när klockan började närma sig 9 gick jag hemåt. när jag just kom till Barselonetta metron var de breakdance, acrobatik, trick med cykel, jonglering med facklor, musik, dans och glädje! stod där och bara log och kände mig så varm över hela kroppen och bara stod och tänkte att de var så fantastiskt.... När jag sedan kom hem, gjorde jag mig iorning och träffade Vanessa, Amelia, rickard och nicke nere på TB.. var meningen att de skulle bli en bar runda, så vi började på TB och slutade på TB, vi kom alltså inte så mycke längre än så, men de var så otroligt roligt och mysigt så de gjorde inget alls.

Onsdag, bestämde mig för att promenera bort till Montjuïc för att se på Miro musseumet, men när jag kom ut och ner på stranden och möttes av 22 graders värme och sol och ett helt fantastiskt hav gick jag upp till W hotell och satte mig på stenarna vid havet och låg och bara mådde gott istället, tillbringade alltså min dag där och på stranden gick även till hamnen ett tag och lyssnade på en snubbe som spelade gitarr och munspel.
Vid halv 6 tiden mötte jag upp Evelina, Jonathan och Vidar och åkte upp till Tibidabo. när vi kom upp så hade linbanan upp dit stängt, men vi tog oss upp och även längst upp i kyrkan. Hade ju varit där förut men den gången på dagen, nu när de var mörkt var de som en helt annan sak, precis som evelina sa så fint; de är som natt och dag ;) hahah. helt sagolikt. det är verkligens som två helt olika saker men båda har sin egena charm,
senare mötte jag och evelina upp, amelia, josefin och Vanessa och gick och åt på "rullbands resturangen" och fy satan vad mätt vi alla blev, senare blev de TB ochvidare till bikini, där vi stod förväntansfulla eftersom barcakillarna var uppskriven på listan och skulle sitta inne på vipen där även vi också var bjudna till, men inte dök dom upp. hatar att man jämt kommer fel dag, förra veckan hade massi varit där och varför var inte vi där då istället? ja de kan man ju undra....
Blev iaf dans tills dansgolvena glödde som aldrig förr och det var en utav de roligaste utekvällarna här i BCN!

Torsdag. ja vad har hänt idag då? jo packning, fixat med biljetterna hem, sprungit på stan med evelina och nu ikväll bjöd jag ut elin på vårat favvoställe, åt gott och satt och pratade om allt mellan himmel och jord. och jag kan verkligen säga att en sån vän som elin är växer inte på träd, hon är en sån fantastiskt bra vän som jag är så glad över att jag har hon! Hon får mig verkligen att må så sjukt bra genom att bara finnas och vara så bra som just hon är<3

Nu borde jag verkligen sätta igång och städa mitt rum och packa de sista, har verkligen skjutit fram de till de sista, så nu jäklar borde detta bli av, sedan blir de lite film tittning eftersom jag inte vågar gå och lägga mig då jag inte har någon väckarklocka och jag måste kliva upp 6 i morgon bitti, så därför ser jag den enklaste vägen att hålla mig vaken hela natten. ska ju ändå sitta på flyg + tåg i sammanlagt 10 timmar plus en massa mer transporttider. så jag kan sova en massa sen.


Komma sakna er chicas! NOS VEMOS BARCELONA!

Förvirrad tjej

Publicerad 2010-12-07 03:28:59 i Barcelona,

jag är kluven, kluven rakt på mitten.... jag längtar hem, men ändå vill jag stanna här. Jag saknar mina kompisar och familj så de gör ont inuti mig men ändå kan jag inte inte tycka om att vara här. Jag älskar helt enkelt livet här i Barcelona. Men ändå har jag så mycke drömmar jag vill uppfylla här och nu.
Det är nog de som är problemet med mig jag vill för mycke, jag drömmer för mycke och jag blir inte nöjd innan jag får de som jag vill.... äre därför jag kanke jämt är missnöjd???  kan så vara...

Men samtidigt lekerlivet, fått jobb i hammarn, dock en 50% tjänst, men bättre än inget alls. ska iväg och prata med dom nu när jag kommer hem... har ju ändå femti elva B planer bak i huvudet... för trotts allt så är ju jag en planerartjej fast jag älskar att leka att jag är spontan.... kanske är lite av båda, vem vet?!

nej uch vad flum jag är nu, men jag har 3 underbara dagar jag verkligen ser framimot nu....
Fika med Amelia och Evelina i morgon....
Ut och äta med Vanessa på Onsdag
Ut och äta med Elin på torsdag då jag ska bjuda henne på vårat favvo ställe + lite drinkar på kvällen...

Men saken är ju den att min sista tid här i Barcelona komma bli helt fulkomligt strålande! eller hur??! :D

Niklas Lindholm

Publicerad 2010-12-06 11:41:38 i Bilder,

Ett halvår har nu gått av tårar, saknad och förvirrande. men alla minnerna får en att le och känna sig tacksam över att ha haft en vän som dig.

Gratis är gott, men inte bra!

Publicerad 2010-12-01 15:41:14 i Barcelona,

Det är den nya grejen jag ska komma ihåg i fortsättningen.

Maria och jag var bjudna till Cdlc igår på sushi och frukit i choklad fondue och skumpa. Senare blev de dans inne i vip avdelningen där de bjöd på allt drickbart. Blev alltså en gratis kväll rakt igenom..... men som sakt gratis är gott men inte bra!

På dagen var även jag och maria och kollade på la pedrera, sjukt fint var de! Det är verkligen ett måste när man är här i Barcelona!!
Så nu har jag 5 musem kvar att kolla på :)

Idag blir de mer turistande. Natalie och jag ska iväg och se Os stadion ifrån 1992 och camp nou. Är fortfarande sur att jag inte har gått, och inte heller hinner se en match innan jag åker hem, får bli näta vistelse här i Barcelona helt enkelt!

bju på en bild ifrån nasty monday i mondags som klara hade! Älskar att de är jag som ser så borta ut när jag var nyktrast av alla där :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela