Forum helgen

Publicerad 2011-11-14 16:08:33 i Allmänt,

Måndag, ny vecka och nya utmaningar. Men min kropp tror ja skippar de där med utmaningarna för denna vecka. helgen var rätt hård, fast sinnessjukt rolig med dom skönaste människorna. dock var man lite väl sliten igår så fick bli badet och sedan beck till de blev natta.

I Torsdags for även jag och Stellan och hämtade oss en varsin skoter. Har dock inga bilder på någon an dom. Men blev en Lynx rave 550 -09 för mig och en Skidoo summit 600 -08 fast uttagen 09 åt Stellan!
Är så sjukt nöjd med köpet fast det sved i plånboken. Så ja tack, snön är hjärtligt välkommen nu.

Igår hittade pappa ett gammalt bord som morfar hade gjort. ska försöka få hem de till Hoo och rusta upp de lite! vill känna närheten av morfar hemma i lägenheten lika mycke som jag känner den hemma hos mamma, så ska ta med mig möblerna till stan som morfar har gjort till mig. Finns inte ord till hur mycke jag saknar min älskade morfar.

Nu återstår bara 15 min av denna arbetsdag innan det är dags att fara hem och ta tag i hemmasyslorna. Veckohandla, damsuga och tvätten står på schemat. Hoppas nu bara att tvättstugan är ledig ikväll. Glömde bort att boka denigår..

awesome

Publicerad 2011-11-07 16:19:09 i Allmänt,

helgen har awesome. Ifredags kom lillasyster och hennes kompis in till mig. Så vi och Jonas gick på Bodaboo, sen vart de svulla chips och prat till natten. I lördags visade de sig att de inte gick någon buss hem för knattarna. Så efter mycke om och men så hittade vi ett tåg som gick till Ånge så på mindre än 10 min han vi springa ner till tåget stationen. och dom han precis på tåget.

Dock ångrade jag starkt att  jag släppte iväg dom på bssen då de resulterade till att jag vart helt själv den lördagkvällen. Tände ljus och kollade på Lagely blond. vaknade senare av att en full Stefan K Eriksson ramlade in igen dörren och flummade på och låg och små fnittrade hela natten.....

i Söndags blev de en riktigt slö dag. tog mig iaf en promenad bort till Dan och Sandström för att hämta bilen och åka och handla. Sen blev de proffs kok i köket med fru stellan. tacopaj med finfin sallad till. kunde inte ha sutte finare i magen.

ikväll blir de korpen innebandy, får se om jag vågar hänka på C1 och va med grabbarna eller om jag bangar som förra gången... alltså detta med innebandy är verkligen inte min grej. inte ens när jag jag sjunger: jag är målvakten inteligenta söta, den otroliga och genomblöta. bäst i värden jag släpper inte in ett mål, för jag har helt enkelt superkontroll.
Dock ska jag inte vara målvakt. men tror jag får springa och nynna på dne låten som min kära flickvän sanna skrev ihop en gång i tiden då vi var små knattar  .  ;)

men nu SLUTAR JAG! hörs hane hej!

Kill me softly

Publicerad 2011-11-01 14:58:57 i Allmänt,

Att gå ifrån att verkligen ta hand om sin kropp i 4 veckors tid och tränat 2-4 timmar per dag och ta både långa och små promenader flera gånger per dag. Till att åter gå till jobbet. växlar självklart mellan sittande och stående, och även ta några micropauser någongång ibland. men ändå inte hitta en ställning som är bra för ryggen är sjukt frustrerande.
Det var svårare än jag trodde att gå tilbaka till den vanliga vardagen. känns som att jag har fallit till ruta ett igen. ryggen värker, huvudet känns tungt och axlarna är spända.. ja välkommen Carolina till verkligheten igen...

Blir så less. hade verkligen hoppet bara för några dagar sedan då både jag och rygginstitut teamet såg skillnad. Från att ha kämpat i fyra veckor och hittat ett sätt jag både kunde klara av vardagen och hantera smärtan på en acceptabelt sätt. till att både känna spysmak i munnen, sjukt tungt huvud jag själv nte kan hålla upp utan måste stödja upp med handen. och svärdet som sitter hårt fast nere vid svanken som gör att jag är stelare en moster Greta 85 år.

Nä kanske ska sluta gnälla nu. Faktiskt så har mycke roligt cokså hänt under helgen. Vi har flyttat in i en tvåa på 64 kvadrat, sjukt skönt dock möttes vi av att måste måla om hallen, köket och vardagsrumet. men halva jobbet gjort, nu återstår bara vardagsrummet så är vi sedan på mål linjen.... eller de där kanske blev lite fel. kan ju inte riktigt ta åt mig äran att va duktig att ha målat om. då de är stellan som gjort de mesta utav jobbet. medan jag lutat mig tillbaka bekvämt på soffan och hållt den goda stämmningen. någon måste väl gör de också? visst?

Nä men kanske fokusera på jobbet sista tiden som är kvar....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela