Snälla ge mig ett bra svar på mina frågetecken!!

Publicerad 2012-08-23 16:54:02 i Allmänt,

Jag har funderat mycke på att börja jobba mitten på oktober ungefär. Men jag komma inte orka med ett heltids jobb på engång, utan tänkt att först börja med 25-50%

Men vad säger man på en intervjun? Berättar man om cancern? Vad skriver man mellan då jag inte hade jobbet kvar slutet utav maj tills nu?

Jag har inga problem med att prata om min cancer. De hade jag inte under mina behandlingar eller nu efteråt. Men jag är rädd för att bli bortvald pågrund utav det. Jag är Cancerfri nu och går bara på kontroller. Men hur tänker en arbetsgivare om någon varit sjukskriven en längre tid och de är så olika hur folk ser på just cancer.

Men om man nu ska skriva med i CVt att jag har varit sjukskriven sedan slutet av december, ska man skriva där då att jag varit sjuk, eller berätta de på intervjuen? Om man istället inte ska skriva något utan låta de vara tomt, hur förklarar man då att man bara vill jobba 25-50% och hur förklarar man isåfall att man måste ta ledigt om jag ska ta prover, åka på kontroller mm.

Blir bara mer förvirrad destå mer jag funderar. Men har ingen aning hur man skriver eller säger?

Är inte helt hundra än om jag ska börja jobba lite då eller vänta tills jag har tränat upp kroppen mer och fått bort mer tankar och kan fokusera mer.

Leksand

Publicerad 2012-08-16 23:55:27 i Allmänt,

Haft några riktiga härliga dagar i Leksand med Johanna och Stellan! Hade strålande sol hela tiden, så vi prickade verkligen in rätt dagar att åka på. Dock ser vi alla ut som kräftor efter vi var på sommarlandet en heldag i stekande sol. (men jag klagar absolut inte på värmen för de)

Har iaf varit riktigt skönt och kul att fart iväg på en liten semester. Har även också bokat så de blir en tripp om en månad!!

På måndag ska jag och Stellan börja våra nyttiga och hälsosamma liv, så får se hur länge vi klarar de! Kan ju iaf hoppas att vi kan hålla de rätt bra.

Copperhill Mountain lodge

Publicerad 2012-08-10 00:51:31 i Allmänt,

I tisdags åkte jag och Stellan till Åre för att få tillbringa dagen/natten på Copperhill Mountain lodge. Vi la oss i spat nästan på engång vi hade checkat in och efter de gick vi och åt en gudomligt god middag. Varmrätten tror ja faktiskt var näst intill de godaste jag ätit. Resten av kvällen låg vi uppe på hotellrummet och kollade på OS, somnade med tvn och kläderna på. Haha! Trötta små barn ;)

De va helt underbart att bara få släppa allt, bara få ta de lugnt och bara vara. Få känna att vi inte hade nå måsten. Vi hade tänkt gå ut och vandra lite men de satt vädret stopp för. Men de var en underbar vistelse där iaf!


Följ mig på instalgram: Annacarolinalarsson

Stugan

Publicerad 2012-08-03 11:54:38 i Allmänt,

Äntligen kom man iväg till stugan. Hade tänkt att man skulle kunnat fart dit många gånger i år då jag varit sjukskriven. Men eftersom sprutorna har begränsat mig så har jag inte kunnat kommit iväg fören nu när jag fått gått över till waran helt. Men vi hade en super mysig dag med släkten, så får se om jag drar med mig Johanna dit nästa vecka ( kan tänka mig att hon vill de när hon inte kunde följa med den här gången).

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela