ångersrätt!

Publicerad 2010-11-30 05:27:21 i Barcelona,

  1. Jag vill backa tillbaka dom här 14dagarna
  2. jag vill ångra förra måndan helt
  3. jag vill göra om, göra bättre de som hände i lördags.
  4. jag vill ta tillbaka min flybiljätt hem
  5. jag vill ta tillbaka min uppsägning.

ja enligt destansavtalslagen ska jag faktiskt ha 14 dagars ångersrätt så, ja tack, jag vill ta ut den nu?!

Första advent

Publicerad 2010-11-28 20:36:17 i Barcelona,

Nu skulle jag ha tänt första ljuset med familjen, suttit och ätit gott inne i vardagsrummet framför en brasa och bara myst, istället ligger jag inne i mitt kalla, omysiga rum här i barcelona och börjar känna att hemlängtan sakta kommer.

men förutom den där längtan efter julstämmningn så tycker jag om att vara här i Barcelona, hade en riktigt rolig kväll i går, hemma fest hos vanessa för att fira linn som fyllde år. slutade med att polisen kom och avslutade allting så blev en så kallad "efterfest" hos axel och kalle istället. men en riktigt mysig kväll med härligt folk blev det iaf.

I morgon jobbar jag även min sista dag på One contact för åtminstonde detta år, komma sakna alla fina jobbarkompisar... men på kvällen laddar vi för shoko med stor bildsTV för att se el clasico, äta gott och öppen bar sen avsluta kvällen med nasty monday på apolo! Så nu blir de ALL IN ända tills jag far hem till mitt vinterland om mindre än 2 veckor!!

en rådnande sötnos!

Publicerad 2010-11-22 03:08:38 i Barcelona,

På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

I min andra blogg(dagbok) hade jag klistrat in denna text av Malissa Horn. Det var början av min resa här nere i Barcelona. Den beskrev just mina känslor jag hade då. och jag kan säga med lättnad att detta äventyr har gätt mig en ny start här i livet, jag har börjat hittat tillbaka till mig själv, sakta men säkert och jag älskar att vakna på morgonen igen! Barcelona har verkligen hjälpt mig på alla sätt och vis och verkligen visat vissa dörrar som varit stängda förr.

Jag är så sjukt tacksam över att få ha träffat vissa människor här nere som verkligen får mig att känna mig så lycklig. Och jag är sjukt tacksam över att jag har så fina människor där hemma som verkligen har stöttat mig när jag hade de svårt och även visat sin lycka nu när jag har fått min vändning. alltså jag känner mig så glad inombords och jag vet inte hur jag ska hantera detta nu, mycke energi som vill ut. Det ända jag vet är att min sista tid här i Barcelona för denna gång komma bli sjukt bra!

ångesten!

Publicerad 2010-11-20 04:35:49 i Barcelona,

ibland undrar jag själv vilken pantad blondin jag själv kan vara, säga upp sig + beställa flyg hem till sverige är nog de dumaste jag någonsin har gjort!

det här var börjar på något bra, något nytt, något jag verkligen har väntat på och jag känner de kommer med storm!

heeeeeeeeelp

Publicerad 2010-11-18 02:48:12 i Barcelona,

Just nu är mitt huvud kaos... som vanligt. har femtielva tankar om allt mellan himmel och jord. men den största frågan nu är, hur i helskotta ska jag göra efter jul?
  1. Sundsvall - där jag har en lägenhet.
  2. Hammarn - där jag kan bo hos mamma och verkligen spara pengar.
  3. Östersund - där dom flesta av mina kompisar bor.
  4. Barcelona - där livet är alldeles för bra!

ja denna fråga yrar runt i mitt huvud från de jag vaknar på morgonen till jag går och lägger mig på kvällen igen, men egentligen måste man planera allt hela tiden? vad händer om jag bara bara låter slumpen avgöra? nä usch, sån kontroll människa som jag är går de inte att lämna något till slumpen, sånt finns bara inte i min värd.

Så min lösning blir att söka jobb på alla 4 ställerna och se efter de vad som komma skall.. de är väl andå smartast? åå får bara mer ångest att sitta vaken så här på natten när de här skulle bli en tidig natt, nä ställa veckar klockan tidigt i morgon, för då jäklar ska de handlas mat så kylskåpet slutar eka.

saken var den att...

Publicerad 2010-11-14 14:52:41 i Barcelona,

Sitter just nu inne på mitt nya rum här nere i Barcelonetta. flyttade hit i fredags kväll så nu är jag inneboende hos 2 spanjorer och en syndamrikan(?) rätt skönt att bo 5 minuters gångväg till stranden. så jag trvis!


Hade även en så sjukt rolig kväll i fredags. Vanessa och josefin finns de nå härligare tjejer eller? älskar även min och josefins avslutning på kvällen, satt nere på stranden och kollade på soluppgången och åt jordgubbar! de är just sånna gånger man ångrar sig att man har varit för snål för att köpt en kamera....

men idag blir de reval och frestival och nån fika. även säga hekdå till emelie som åker hem till sverige i morgon :(

jag vill se de snöa..

Publicerad 2010-11-10 13:24:51 i Barcelona,

nu har man äntligen hört att de har kommit rätt mycke snö hemma. underbart! jag har beställt mycke snö på läggderna och skogen när jag kommer hem! för än så länge njuter jag av den blåa himmlen och solen som lysser upp min vardag.... fast kan ju faktiskt säga att vi har inte heller någon super värme, utan de är faktiskt höst här, men runt 15 grader skulle jag iaf tippa på att de kan vara ute, rätt skönt faktiskt.

idag ska jag prata med dom på jobbet så jag kan beställa flyg hem till min älskade by! Jag saknar alla där hemma så sjukt mycke. fast på något sätt har de faktiskt varit rätt lätt att vara ifrån alla(om man nu får säga så) men så fort man pratar med alla så kommer den där längtan till en.. bara tanken på alla kvällshäng och mysiga bilturer får mig bara att vilja komma hem på en gång. Men ett tag till ska jag motstå den längtan för trotts allt så kan jag inte säga något annat än att de är väldigt nice att vara här.

börjat i ett nytt team nu på jobbet och ska även flytta till helgen så nu blir de en ny start som jag hoppas resulterar på att jag komma trivas änu mer än vad jag har gjort hittills. ska bli skönt med en liten nystart igen. :)

har även varit på lite små äventyr. en spontan resa till Zaragoza bland annat med mina fina vänner emmelie och maria. och nu ser det ut som att de ska få bli Vallencia till helgen kanske. SKOJ!

men nu blir de att lada inför jobb, och provition ska jag bannimig ha idag så jag kan unna mig någon alkoholhaltig drick efter jobbet kanske? låter inte helt fel de ;) nä må skynda mig och göra mig i ordning så ajg kan ringa min kära mor innan jag börjar jobba! :)

Halloween?!

Publicerad 2010-11-02 13:23:46 i Barcelona,

ute i sista minnuten som vanligt. ja nog blev de så igår alltid. kom på att vi ville ut på apolo och ta oss en liten dans. Så lite små stressigt att försöka hinna slänga ihop någon utklädnad eftersom man nu skulle klä ut sig. så när vi väl var hemkommen ifrån jobbet var den ju redan 21.30 så man tager de man haver med andra ord. en söt liten lejopard och en (misslyckad)hippie fick de bli tillslut.

Men kvällen var nog en utav de roligaste på mycke länge, dansade så golvet glödde och nog är de för härligt ibland att få svänga lite på röven!

passa på att vara busig och sno två bilder av elin medans hon sussar så sött. höhöh

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela