6: behandling?

Publicerad 2012-05-29 12:47:54 i Min fajt mot cancern,

Då sitter vi här igen och väntar på att bli inskriven på Umeå universitetssjukhus. Fast denna gång ser de annorlunda ut, idag blir de provtagning och standard undersökning och i morgon ska jag bli sövd och göra en gynundersökning. Utifrån den undersökningen och AFP värdet avgör dom om jag ska få en 6:e behandling med cellgifter eller inte.

Så nu håller jag tummarna att jag kanske får åka hem redan imorgon :)

Nöjd och lycklig tjej

Publicerad 2012-05-26 23:10:40 i Min fajt mot cancern,

Haft riktigt underbara dagar inne i staden. Har mått väldigt bra i kroppen så jag har gått på stan, varit på bilbingo, Grillat, träffat vännerna och varit med min underbara pojke. Ikväll/ eftermiddag var vi hos Jennifer och grillade. Så sjukt kul att få träffa hela gänget igen och kunna vara med en kväll. Så kan säga att de sitter en väldigt nöjd och lycklig tjej här nu :)

Promenad runt Hoobyn

Publicerad 2012-05-22 22:00:00 i Min fajt mot cancern,

Tredje dagen i rad som jag och mamma har promenerat runt byn. Ska försöka göra sånna här små promenader varje dag, så länge jag mår så här pass bra i kroppen de vill säga. Måste ju börja någonstans ned träningen, så det här blir en bra början innan jag kan börja med lite små övningar hemma. Känner mig så otroligt pepp på att träna upp kroppen nu och kunna gå tillbaka till mitt liv helt.

Jag saknar dig, oss, allt!

Peppar peppar

Publicerad 2012-05-19 13:36:31 i Min fajt mot cancern,

Känns sjukt skönt att få va hemma en vecka till och inte behöva åka upp till Umeå fören nästa vecka. Har mått riktigt bra i kroppen nu dom sista dagarna. Dock vaknade jag i morse med ont i halsen, men ingen feber än så länge så jag håller alla tummar jag har att de inte blir något nu. Peppar peppar.
Idag kommer min pojke hem också, hatar att va ifrån han så här mycke som de blivit de sista månaderna. Men snart ska jag flytta in i vår lägenhet igen, så ska vi få hå tillbaka till de normala :)

Är sjukt le på dessa sprutor jag måste ta dagligen, komma bli riktigt kul att gå runt med bikini i sommar när man ser misshandlad ut på låren och ha ärr på magen och bröstet... Men sånt man får ta... Dock får jag ju välja sen att gå över till tabletter men isåfall kan jag glömma att spela må fotboll eller göra nå annat där man kan bli skadad eller ramla. Så vet inte vad som är bäst egentligen...

Skiner som en sol

Publicerad 2012-05-01 07:32:38 i Min fajt mot cancern,

Sitter och väntar på pappa så ska vi fara in till Östersund och ta prover, så får se om jag får åka upp till Umeå på eftermiddag för behandling 5 eller om jag måste vänta en vecka eller så.

Hade en sjukt mysig dag igår, mådde riktigt bra i kroppen. Så jag åkte bort till Emma och hälsade på henne och barna. Julia och jag gjorde lite vårfint och planterade tusselago i sandlådan, hehe gullungen.
På kvällen åkte jag, Stellan och Johanna runt och kollade på majbrasor runt alla byar här omkring.
Alltså de är så sjukt skönt när jag fått tillbaka mina krafter så här pass mycke att man orkar röra sig och hitta på lite saker. Hoppas de här blir sista behandlingen så jag får må så här igen och då få fortsätta att bara må bättre och bättre. Åå känner att man skiner som en sol just nu och jag älskar den här känslan :)

Idag fyller värdens bästa mamma år också, GRATTIS <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela